Montoyoga.

BASISCURSUS Power Yoga / Vinyasa Flow in sept/okt 2018!

.

.

ZONDAGOCHTEND BASISCURSUS: (Meld je nu aan!! ...maximaal 8 deelnemers per groep )

Op 23 septemberstart de volgende ZONDAGochtend basiscursus(8:45 - 10:15)

inYOGASTUDIOBARENDRECHTaan deMiddenbaan 105B.

De 5basislessen(en 3 extra oefenlessen) worden gegeven op:

23 & 30 september, 7, 14 & 28 oktober 2018.

.

.

MELD JE AAN voor het vol zit!!

Er zijn maximum 10 plaatsen beschikbaar per basiscursus.

.

Het is ook mogelijk, in overleg met de docent, om een evt. gemiste basisles in te halen bij de andere basisgroep, zodat je de volledig 5 basislessen in volgorde kan benutten.

.

Meld je snel aan! Er is plaats voor een maximum van 10 personen per basisgroep.

Er wordt gewerkt met kleine groepen om zoveel mogelijk persoonlijk aandacht te kunnen geven.

.

Voor meer informatie bel0180 - 612277óf stuur een sms óf 'WhatsApp' bericht naar:06 - 2295 0381

óf stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en/óf Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

.

MONTOYOGA is vanaf 12 dec 2012 gevestigd in


YOGASTUDIO


BARENDRECHT

aan de Middenbaan 105B

.

.

IMG-20130110-WA00012013-01-12_21.26.032013-02-24_17.15.11IMG-20130110-WA0002

.

Pablo & Ingeborg Montoya geven al hun Yogalessen in deze sfeervolle en uitnodigende ruimte.


Pablo__Inge_2007_-_red_tint_-_portrait

Pablo & Ingeborg


DOCENTEN

.

Ingeborg Montoya is ruim 30 jaar geleden in aanraking gekomen met yoga. Zij werd verrast door de positieve invloed die yoga op haar leven had - het heeft haar een hoop rust, kracht en evenwicht gegeven.
Na veel zelfstudie ontstond de behoefte om dieper te gaan en besloot ze bij Samsara in Bilthoven een erkende opleiding tot Hatha yogadocente te volgen om zo haar kennis over en ervaring met yoga te vergroten. In 1998 heeft zij deze 3-jarige opleiding met succes afgerond en is begonnen met het geven van yogalessen waarbij ze de nadruk legt op rust en ontspanning.Vijf jaar later (2003) werd zij aangetrokken tot de meer dynamische Ashtanga (Power) Yoga en heeft hiervoor de erkende opleiding gevolgd bij Yoga Moves te Utrecht.

Ze heeft 2 keer deelgenomen aan de Yoga Conferentie in Keulen waar zij vele intensieve workshops heeft gevolgd bij o.a Bryan Kest, Godfrey Devereux, Ana Forrest etc. In 2005 volgde zij ook een specialisatie tot docente kinderyoga bij Helen Purperhart.

Zij heeft bij het Rigpa Centrum Amsterdam de introductiecursus Boeddhisme gevolgd, waarbij de nadruk lag op het beoefenen van Vipassana (mindfulness) meditatie en ook deelgenomen aan de city retreat Amsterdam van Sogyal Rinpoche.

Na vele jaren Relax Yoga èn Power/Ashtanga Yogalessen te hebben verzorgd ligt haar hart nu bij de zachtere vormen van yoga waarbij het bewegen bijna meditatief wordt. Momenteel geeft Ingeborg meerdere Relax Yogalessen in Barendrecht. Door het volgen van aanvullende cursussen en workshops bij vele internationale leraren (o.a. Max Strom, Sarah Powers en Jill Satterfield) blijft yoga haar inspireren en verwonderen. In het najaar van 2014 gaat zij de door de Yoga Alliance erkende Mindful Yoga and Meditation Teacher Training van Jill Satterfield volgen zodat zij een verbinding kan maken tussen haar 2 passies, yoga en meditatie.

Sinds 2011 geeft haar partner Pablo ook yogales en werken zij samen in Yogastudio Barendrecht.

.

Pablo Montoya is sinds 1997 gediplomeerd Natuurgeneeskundig Massage en Bewegingstherapeut, en sinds 2003 intensief met yoga bezig. In 2010 heeft Pablo een door Yoga Allianceerkende 300+ uur yogadocentenopleiding voltooid bij Yoga Moves in Utrecht. Verschillende stijlen van yoga waren de basis van deze erkende opleiding, waaronder Iyengar, Ashtanga, en Vinyasa Flow yoga. Pablo heeft ook een tweeluik teacher training intensive program met Max Strom vooltoid. Het 1e gedeelte in maart 2010 en het 2e gedeelte in maart 2011.

Yoga heeft een prominente rol gespeeld in het herstel van een hernia van zijn tussenwervelschijf. Dit heeft Pablo geïnspireerd om yoga workshops and trainingen te gaan volgen bij bekende yogaleraren van binnen en buiten Nederland. Meester yoga leraren zoals Max Strom, Doug Keller, Mark Whitwell, Mark Stephens, Peter Sterios,Sarah Powers, Katiza Ivulic, Marlene Henny,James Higgins, en Mukunda Stiles. Zijn interesse ging uit naar yogaleraren die gespecialiseerd zijn in yogatherapie. Hij heeft ook een aantal intensieve yogatherapie workshops gevolgd bij Aadil Palkhivala in 2012 en 2013 (een meester die bij BKS Iyengar zélf heeft geleerd) waar de nadruk lag op het op maat toepassen van yogaoefeningen- en ademhalingstechnieken ter ondersteuning van het herstelproces in de acute fase na een blessure. Zijn persoonlijke ervaring met yoga, gecombineerd met zijn kennis van Natuurgeneeskundig Massage en Bewegingstherapie heeft ertoe geleid dat hij in zijn lessen de nadruk legt op het verantwoord en correct beoefenen van yoga. Dit met het oog op blessurepreventie en op het versterken en leren gebruiken van de ‘core’ spieren, ter ondersteuning van al aanwezige of beginnende rugklachten.

.

.

mirayogaboom3Mira_van_herwijnen_portrait_-_landscape_format


Mira van Herwijnen

Mira is gediplomeerd kinder- tiener- en zwangerschapsyoga docente. Na de zomer van 2016 zullen de lessen hormoonyoga gaan starten. Mira heeft gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs voordat zij zich ging richten op het geven van diverse yogalessen.

Tijdens de lessen komt er, naast het uitvoeren van yogahoudingen (asana’s) die we soms doen in een flow (Vinyasa), nog veel meer aan bod. Afhankelijk van de doelgroep doen we yogaspelletjes, massages, concentratieoefeningen, mindfulness oefeningen en nog veel meer.

In de groepen gaan we respectvol met elkaar om en iedereen is van harte welkom!

U kunt Mira ook benaderen voor kinderyogafeestjes, voor lessen op school of BSO of voor yogales voor volwassenen, bijvoorbeeld voor Yoga op het werk.

U kunt contact opnemen met Mira per e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , of per telefoon: 06-48771105. Voor meer informatie kunt u kijken op haar website: www.barendrechtyoga.nl

.

Kijk hiervoor een overzicht van alle lessen op Yogastudio Barendrecht.


Voor meer informatie bel ook: 06 - 2191 3399 óf 06 - 2295 0381