Relax (Mindfulness) Yoga

water_drop_1_-_banner_2

Tegenwoordig wordt er veel van ons verwacht. We moeten veel. Je hebt het druk, voelt je gejaagd en kan geen rust vinden. Er is weinig ruimte en aandacht voor jezelf. In de drukte van alledag is het dan makkelijk om contact met jezelf te verliezen. Als dit te lang aanhoudt kan het evenwicht tussen lichaam en geest verstoord raken en kan het je gezondheid negatief beinvloeden......je zit niet lekker in je vel. (Stress, burn-out etc.) Ga maar eens bij jezelf na hoe je lichaam voelt als je boos of gespannen bent - spieren zijn vaak verkrampt, de ademhaling is hoog en vlug, terwijl alles 'stroomt' en je diep en regelmatig ademt als je ontspannen bent.
Relax Yoga kan voor veel mensen een weg zijn om bewust te worden van de samenhang tussen geest en lichaam en om deze langzaam weer in evenwicht te brengen, zodat er weer rust en helderheid is.

.

lotus_5

.

Hoe doen we dit in de les? Door kleine, rustige oefeningen met een naar binnen gerichte aandacht (mindfulness) en een diepe rustige ademhaling uit te voeren, leer je het lichaam te voelen, je leert ernaar te luisteren, je ervaart waar je stress zich ophoopt en leert om dit ook weer los te laten.
In deze zachte en aandachtige manier van yoga wordt geen prestatie verwacht - het is geen competitie, ook niet met jezelf.

.

meditation_-_orange

.

Relax Yoga is geschikt voor iedereen die zich kan bewegen - man, vrouw, jong en oud, zonder en mét lichamelijke beperkingen - oefeningen worden rustig en meditatief uitgevoerd zodat het lichaam kan aangeven wat mogelijk is en wat niet. Het is geen vermoeiende training maar een rustige manier om tot verstilling te komen en weer ruimte in jezelf te ervaren. Elke les eindigt met een diepe ontspanningsoefening.

.

Voor een gratis proefles bel, óf stuur een sms óf een 'WhatsApp' bericht naar: 06 - 2191 3399

Kijk hier voor het lesrooster

.

.

Voor meer informatie bel: 0180 - 612277, óf bel, stuur een sms óf een 'WhatsApp' bericht naar: 06 - 2191 3399

óf stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

.

.

.

alt